HTC Salsa primește un buton non-Facebook În China... și nici unul Twitter sau Google+

1.797 ori
<b>HTC Salsa primește un buton non-Facebook În China... și nici unul Twitter sau Google+</b>HTC a prezentat la Mobile World Congress 2011 două telefoane Facebook, modelele Salsa și ChaCha, dar iată că prin puterea personalizării unul dintre aceste handseturi își va pierde din identitate. Astfel, aflăm că în China HTC va vinde modelul...

HTC a prezentat la Mobile World Congress 2011 două telefoane Facebook, modelele Salsa și ChaCha, dar iată că prin puterea personalizării unul dintre aceste handseturi își va pierde din identitate. Astfel, aflăm că în China HTC va vinde modelul Salsa cu un alt buton decât cel Facebook.

Producătorul taiwanez a ales să încorporeze un buton pentru alt serviciu de socializare, de data aceasta unul chinez, Sina Weibo. Acesta este mai degrabă un tool de microblogging și un hibrid între Twitter și Facebook. Pe lângă înlăturarea funcției Facebook și schimbarea de tipuri de conectivitate, Salsa își păstrează specificațiile, inclusiv procesorul de 800 MHz și display-ul de 3.4 inchi.

Rămâne de văzut dacă și ChaCha (căruia i-am făcut recenzia aici) va suferi aceeași modificare. între timp nu putem să nu ne întrebam cât timp va trece până ce astfel de personalizări se vor aplica și pe alte modele. Spre exemplu, am putea vedea un telefon cu buton Google+ și un model Windows Phone cu buton socl (viitorul serviciu de socializare Microsoft).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×