Bamboo Phone, telefonul din care...cresc plante

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.619 ori
<b>Bamboo Phone, telefonul din care...cresc plante</b>Am mai avut de-a face cu un telefon ecologic, fabricat din bambus, acel Chute Phone ecologic, care a fost curand urmat de Nokia remade. Iata ca un nou telefon concept ecologic isi face aparitia, de aceasta data cu feature-uri si mai "verzi". Designerul...

Am mai avut de-a face cu un telefon ecologic, fabricat din bambus, acel Chute Phone ecologic, care a fost curand urmat de Nokia remade. Iata ca un nou telefon concept ecologic isi face aparitia, de aceasta data cu feature-uri si mai "verzi".

Designerul Gert-Jan van Breugel este autorul acestui concept inedit si va trebui sa aflati ca telefonul se va descompune rapid dupa ce va fi aruncat si va permite dezvoltarea unui bambus prin intermediul semintelor pe care le contine carcasa sa. Terminalul este fabricat din bio-plastic si bambus, 2 materiale extrem de eco-friendly si biodegradabile. Ideea designerului a fost ca numarul de resurse ale planetei folosite sau consumate in producerea acestui telefon sa fie egale cu rele reinnoite.

Astfel, o fabrica producatoare de terminale mobile genereaza gaze nocive, dar daca fiecare telefon mobil include seminte in carcasa sa biodegrabila, care poate fi ingropata, atunci noi plante vor creste. In acest mod va fi sporita canitatea de oxigen din aer si stratul de ozon se va reface mai rapid. De asemenea este de mentionat faptul ca acet telefon opeaza pe baza de energie musculara si include un display monocrom care mentine handsetul departe de rivalii sai energofagi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×