Telefoanele japoneze Transformers sau roboti de companie?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.295 ori
<b>Telefoanele japoneze Transformers sau roboti de companie?</b>In cazul in care va simtiti singuri in timp ce vorbiti la telefonul mobil, o companie japoneza pune acum la dispozitie un terminal mobil care se transforma intr-un robot, pentru a va amuza. Noua linie de telefoane mobile a celor de la Softbank Mobile...

In cazul in care va simtiti singuri in timp ce vorbiti la telefonul mobil, o companie japoneza pune acum la dispozitie un terminal mobil care se transforma intr-un robot, pentru a va amuza.

Noua linie de telefoane mobile a celor de la Softbank Mobile aduce cu robotii din seria Transformers, avand in vedere ca terminalele dispun de brate si picioare detasabile si "fete" disponibile pe ecran. Aceste modele PhoneBraver vor fi lansate in aprilie si vor sosi cu feature-uri inedite, cum ar fi memorarea numerelor cele mai folosite de utilizator si indicarea acestora printr-o replica amuzanta. Spre exemplu, v-ati putea trezi ca telefonul "spune" ceva de genul "o suni cam des zilele astea, nu crezi?".

Discutia cu telefonul ar putea continua, daca utilizatorul raspunde prin "da" sau "nu" sau alte replici simple. Iata cum telefonul mobil este gata sa devina un companion, un soi de Tamagotchi si animal virtual de companie, datorita acestei tehnologii. PhoneBraver nu este misca de la sine, dar poate lua o anumita pozitie, datorita incheieturilor sale mobile. Iata ca japonezii ne dovedesc inca o data pasiunea lor pentru roboti, strecurata chiar si in domeniul telefoniei mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×