Barbat chinez ucis de explozia unui telefon mobil

2.587 ori
<b>Barbat chinez ucis de explozia unui telefon mobil</b>In China, un barbat a murit dupa, ce se pare, telefonul sau mobil a explodat in buzunarul sau de la piept. Sudor, Xiao Jinpeng lucra la Instalatia de Preparare a Minereurilor Yingpan din provincial vestica Gansu, cand, conform rapoartelor, telefonul sau...

In China, un barbat a murit dupa, ce se pare, telefonul sau mobil a explodat in buzunarul sau de la piept. Sudor, Xiao Jinpeng lucra la Instalatia de Preparare a Minereurilor Yingpan din provincial vestica Gansu, cand, conform rapoartelor, telefonul sau mobil a explodat subit. Barbatul a murit mai tarziu, in spital.

Este vorba despre un telefon marca Motorola, iar rapoartele Agentiei Oficiale de Stiri Xinhua citeaza un purtator de cuvant al companiei, care spune ca firma se indoieste ca se poate da vina pe componente, sugerand posibilitatea folosirii unei baterii contrafacute. In majoritatea cazurilor anterioare de explozie a telefoanelor mobile, in urma investigatiilor s-a descoperit ca bateriile erau copii de calitate inferioara, si nu componente originale furnizate de producator.

"Cunoastem cazul accidentului ce a avut loc intr-o unitate de sudori din Gansu", a spus un purtator de cuvant al Motorola la Beijing, "Pana acum, dovezile preliminare sugereaza slaba posibilitate ca un telefon mobil sa fi cauzat acest accident. Lucram alaturi de autoritatile chineze si investigam sursa accidentului."

Forta exploziei telefonului a rupt coastele domnului Jinpeng, iar fragmente de os i-au strapuns inima.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×