Barbat chinez ucis de explozia unui telefon mobil

2.559 ori
<b>Barbat chinez ucis de explozia unui telefon mobil</b>In China, un barbat a murit dupa, ce se pare, telefonul sau mobil a explodat in buzunarul sau de la piept. Sudor, Xiao Jinpeng lucra la Instalatia de Preparare a Minereurilor Yingpan din provincial vestica Gansu, cand, conform rapoartelor, telefonul sau...

In China, un barbat a murit dupa, ce se pare, telefonul sau mobil a explodat in buzunarul sau de la piept. Sudor, Xiao Jinpeng lucra la Instalatia de Preparare a Minereurilor Yingpan din provincial vestica Gansu, cand, conform rapoartelor, telefonul sau mobil a explodat subit. Barbatul a murit mai tarziu, in spital.

Este vorba despre un telefon marca Motorola, iar rapoartele Agentiei Oficiale de Stiri Xinhua citeaza un purtator de cuvant al companiei, care spune ca firma se indoieste ca se poate da vina pe componente, sugerand posibilitatea folosirii unei baterii contrafacute. In majoritatea cazurilor anterioare de explozie a telefoanelor mobile, in urma investigatiilor s-a descoperit ca bateriile erau copii de calitate inferioara, si nu componente originale furnizate de producator.

"Cunoastem cazul accidentului ce a avut loc intr-o unitate de sudori din Gansu", a spus un purtator de cuvant al Motorola la Beijing, "Pana acum, dovezile preliminare sugereaza slaba posibilitate ca un telefon mobil sa fi cauzat acest accident. Lucram alaturi de autoritatile chineze si investigam sursa accidentului."

Forta exploziei telefonului a rupt coastele domnului Jinpeng, iar fragmente de os i-au strapuns inima.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×