Zvonuri despre Nokia N95 de 8GB

Autor:  | Publicat în:  Nokia 33.662 ori
<b>Zvonuri despre Nokia N95 de 8GB</b>Se pare ca Nokia ar putea face un upgrade minunii sale multimedia, N95, mai devreme decat se asteapta lumea, conform datelor obtinute de pe pagina XML continand profilul telefonului. Se pare ca memoria interna a telefonului tocmai a primit un impuls...

Se pare ca Nokia ar putea face un upgrade minunii sale multimedia, N95, mai devreme decat se asteapta lumea, conform datelor obtinute de pe pagina XML continand profilul telefonului.

Se pare ca memoria interna a telefonului tocmai a primit un impuls pentru a atinge 8GB, probabil facand din asta un Music Edition precum celelalte oferte din cadrul N-Series, sau chiar un Nokia N95i. Includerea unei memorii de 8GB ar putea insemna excluderea cipului GPS si o carcasa neagra nou-nouta, dar asta vom afla la momentul potrivit.

Oare pretul va ramane acelasi, sau va exista o crestere usoara?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×