Bătăi și ouă aruncate În magazinul Apple din Beijing, China - lansare cu mari probleme pentru iPhone 4S!

1.902 ori
<b>Bătăi și ouă aruncate În magazinul Apple din Beijing, China - lansare cu mari probleme pentru iPhone 4S!</b>Lansarea lui iPhone 4S a decurs fără probleme pe tot globul, dar publicul chinez pare a-și fi dat în petic, de această dată. Era de așteptat ca terminalul să fie întâmpinat cu entuziasm odată cu lansarea sa oficială în Beijing, dar iată că...

Lansarea lui iPhone 4S a decurs fără probleme pe tot globul, dar publicul chinez pare a-și fi dat în petic, de această dată. Era de așteptat ca terminalul să fie întâmpinat cu entuziasm odată cu lansarea sa oficială în Beijing, dar iată că totul s-a transformat într-o bătaie cu ouă, după ce Apple a renunțat la deschiderea magazinului și la vânzare.

Peste 2000 de persoane stăteau la coadă înainte de deschiderea unui Apple Store local din Beijing, iar la ora locală 7 am mulțimea a început să se agite. Deschiderea porților și punerea în vânzare a terminalului părea că se amână, iar în cele din urmă a venit și anunțul că produsul nu se va mai vinde în acea zi. Problema este faptul că dintre presoanele de la coadă cam 50% erau speculanți. Aceștia ar fi cumpărat noul iPhone pentru a-l vinde pe piața neagră la suprapreț, ocolind astfel regula cu limita de modele iPhone per client.

Purtătorul de cuvânt Apple din China, Carolyn Wu a declarat că lansarea a fost amânată pentru a proteja clienții și angajații, care riscau să fie răniți în busculada care se pregătea. Evident, clienții au fost nervoși când au aflat de anulare și au început să arunce cu ouă în magazin și chiar să se bată, astfel încât a fost nevoie ca poliția să intervină pentru a proteja angajații și magazinul. între timp vânzările online prin operatorul China Unicom continuă, iar device-ul este deja sold out.

Cu astfel de bătăi cu ouă la lansări de telefoane și oameni călcați în picioare în Indonezia la debutul unui BlackBerry cu o lună în urmă, mă întreb unde se oprește fanatismul pentru un brand de produse electronice și unde începe nebunia?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×