Nokia Lumia 900 nu ajunge În România, telefonul a fost gândit special pentru AT&T, SUA

1.965 ori
<b>Nokia Lumia 900 nu ajunge În România, telefonul a fost gândit special pentru AT&T, SUA</b>De pe contul de Twitter al celor de la Nokia România aflăm ceea ce intuiam deja, că Nokia Lumia 900 este un telefon gândit special pentru piața din SUA. Astfel, putem deduce că terminalul, în varianta sa actuală nu va fi lansat la noi în țară,...

De pe contul de Twitter al celor de la Nokia România aflăm ceea ce intuiam deja, că Nokia Lumia 900 este un telefon gândit special pentru piața din SUA. Astfel, putem deduce că terminalul, în varianta sa actuală nu va fi lansat la noi în țară, deci mai avem de așteptat săptămâni sau poate chiar luni bune până la debutul său.

De pe GSMDome aflăm că telefonul prezentat în această săptămână la CES 2012 va fi comercializat în State exclusiv de către AT&T începând cu luna martie, iar data de 18 a fost vehiculata. în cel mai rău caz, acest handset nu va ajunge vreodată în Europa, dar nu cred că se pune problema de așa ceva, ci pur și simplu de o prioritate pentru americani. Gândiți-vă numai cât de repede au primit europenii modelele Lumia 800 și Lumia 710... merită și americanii o premieră de această dată, nu-i așa?

în plus, Microsoft și AT&T sunt gata să pompeze zeci de milioane de dolari, poate chiar sute în acest produs, pentru că Nokia să câștige cota de piață în Statele Unite și să înceapă să conteze pe piața smartphone și peste Ocean. Nokia Lumia 900 ar putea fi un produs cheie în State, în vreme ce în Europa avem destul de multe variante. Totuși, având în vedere că Lumia 800 a fost "sold out" în Franța și Anglia, nu mi-ar fi greu să cred că și pe Lumia 900 îl așteaptă o soartă similară, dacă are și o ofertă atractivă, cum a fost cea cu Xbox 360 la pachet cu handsetul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×