Batalia tastaturilor: XPERIA X1 versus HTC Touch Pro

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.613 ori
<b>Batalia tastaturilor: XPERIA X1 versus HTC Touch Pro</b>Cei de la MobileBurn au avut norocul sa testeze atat un performant HTC Touch Pro, cat si mult-asteptatul Sony Ericsson XPERIA X1. Dupa o serie de teste, acestia au putut trage concluzii cu privire la tastaturile cele 2 smartphone-uri. Redactorii...

Cei de la MobileBurn au avut norocul sa testeze atat un performant HTC Touch Pro, cat si mult-asteptatul Sony Ericsson XPERIA X1. Dupa o serie de teste, acestia au putut trage concluzii cu privire la tastaturile cele 2 smartphone-uri.

Redactorii MobileBurn au fost impresionati de tastatura lui Touch Pro, declarand-o mult mai user-friendly decat modelul QWERTY de pe Sony Ericsson XPERIA X1. HTC-ul, cu clapeta inchisa arata exact ca un Touch Diamond, pana la punctul de a le confunda, daca admirati ambele terminale plasate unul langa altul.

Evident HTC Touch Pro este mai gros decat Diamond si asta pentru a gazdui tastatura in cadrul carcasei sale, iar la capitolul design, acest model soseste cu o parte din spate cu finisaj mat. Touch Pro va fi disponibil "candva" in urmatoarele 3 luni, in vreme ce Sony Ericsson XPERIA X1 a fost anuntat pentru luna septembrie.

Mai multe detalii despre HTC Touch Pro aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×