Produse evoMAG.ro

Batalia tastaturilor: XPERIA X1 versus HTC Touch Pro

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.517 ori
<b>Batalia tastaturilor: XPERIA X1 versus HTC Touch Pro</b>Cei de la MobileBurn au avut norocul sa testeze atat un performant HTC Touch Pro, cat si mult-asteptatul Sony Ericsson XPERIA X1. Dupa o serie de teste, acestia au putut trage concluzii cu privire la tastaturile cele 2 smartphone-uri. Redactorii...

Cei de la MobileBurn au avut norocul sa testeze atat un performant HTC Touch Pro, cat si mult-asteptatul Sony Ericsson XPERIA X1. Dupa o serie de teste, acestia au putut trage concluzii cu privire la tastaturile cele 2 smartphone-uri.

Redactorii MobileBurn au fost impresionati de tastatura lui Touch Pro, declarand-o mult mai user-friendly decat modelul QWERTY de pe Sony Ericsson XPERIA X1. HTC-ul, cu clapeta inchisa arata exact ca un Touch Diamond, pana la punctul de a le confunda, daca admirati ambele terminale plasate unul langa altul.

Evident HTC Touch Pro este mai gros decat Diamond si asta pentru a gazdui tastatura in cadrul carcasei sale, iar la capitolul design, acest model soseste cu o parte din spate cu finisaj mat. Touch Pro va fi disponibil "candva" in urmatoarele 3 luni, in vreme ce Sony Ericsson XPERIA X1 a fost anuntat pentru luna septembrie.

Mai multe detalii despre HTC Touch Pro aici.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×