Motorola Blaze, telefon cu touchscreen pentru o noua era Verizon

1.546 ori
<b>Motorola Blaze, telefon cu touchscreen pentru o noua era Verizon</b>Ce moment bine ales pentru un telefon Motorola cu touchscreen, acum ca razboiul acestor handseturi se intensifica, iar brandul Motorola isi pierde din popularitate. Va reusi producatorul american sa isi revina cu ajutorul acestui Blaze? Oare Verizon este...

Ce moment bine ales pentru un telefon Motorola cu touchscreen, acum ca razboiul acestor handseturi se intensifica, iar brandul Motorola isi pierde din popularitate. Va reusi producatorul american sa isi revina cu ajutorul acestui Blaze? Oare Verizon este gata sa riste alaturi de Motorola?

Trebuie sa recunoastem ca handsetul Motorola Blaze arata foarte bine, iar daca nu ne credeti il puteti admira in aceasta galerie completa. Handsetul este inspirat din diverse produse Motorola deja faimoase. Avem de-a face cu un hibrid dintre un model MING si un PEBL, cu un "je ne sais quoi" de RAZR 2. Blaze foloseste un OS specific pentru Verizon, dar terminalul nu este nici pe departe un smartphone.

Browserul sau web este decent, iar tastarea si scrierea emailurilor cu ajutorul touchscreenului se realizeaza exact ca pe un LG Voyager, adica in mod frustrant si dificil. Motorola Blaze soseste cu feedback haptic, dar va trebui sa apasati pe touchscreen cu atat de multa forta, incat il puteti "rani". Lista de specificatii a "revelatiei" Motorola include si o camera de (doar) 2 megapixeli, suport EV-DO Rev. A, GPS, Bluetooth, MobileTV si multe altele.

Un avantaj al acestui handset? Faptul ca el poate fi utilizat chiar si cu clapeta inchisa. Din pacate nu cunoastem data de lansare a acestui terminal Motorola sau pretul sau, dar va vom tine la curent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×