Joaca-te cu Nokia N96 pe Internet!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.699 ori
<b>Joaca-te cu Nokia N96 pe Internet!</b>Nokia ne ofera sansa de a testa noul sau handset N96, cel putin virtual prin intermediul site-ului sau care simuleaza experienta utilizarii unui astfel de handset. Daca accesati acest site Nokia, si nu mai descoperiti demo-ul retineti faptul ca...

Nokia ne ofera sansa de a testa noul sau handset N96, cel putin virtual prin intermediul site-ului sau care simuleaza experienta utilizarii unui astfel de handset. Daca accesati acest site Nokia, si nu mai descoperiti demo-ul retineti faptul ca finlandezii au blocat si repornit aceasta demonstratie de cateva ori, din motive necunoscute.

Intreaga experienta a lui N96 este prezentata sub forma unui tutorial. Aflam totul despre functiile handsetului, de la tastele sale multimedia pana la GPS-ul sau performant. Facem o trecere in revista a tastelor si a porturilor lui N96, pentru a descoperi apoi locul in care se afla conectorul micro USB si slotul pentru carduri de memorie. Suntem atrasi de sectiunea "Video and TV", care prezinta felul in care putem viziona clipuri stocate in memoria telefonului sau cum putem accesa televiziunea live.

Putem beneficia si de podcasturi video, sub forma de episoade sau de streaming video de calitate. La sectiunea "Harti" Nokia nu dezamageste si permite utilizatorului sa profite de GPS-ul incorporat pentru a vizualiza locul in care se afla, sa caute o adresa pe glob, sa dea zoom in cadrul unei interfate in forma de glob pamantesc si sa descarce hartile dorite. De asemenea, putem adauga taguri locatiilor preferate, pentru a le retine si a forma un soi de retea sociala a locurilor in care ne plimbam de obicei.

In cele din urma, "ascultam" putin radio de pe Internet cu Nokia N96, cel putin virtual, prin intermediul unei interfate care simplifica foarte mult procesul. Selectam posturile in functie de genul muzical sau de tara si beneficiem de liste updatate constant. Streamingul merge rapid.

Daca doriti sa aflati mai multe despre Nokia N96 testati-l chiar dumneavoastra aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×