Bate vântul schimbării la RIM... viitorul BlackBerry-urilor se află În balanță!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.148 ori
<b>Bate vântul schimbării la RIM... viitorul BlackBerry-urilor se află În balanță!</b>Lucrurile nu par a fi deloc roz pentru companiile din SUA și asta doar în interval de o lună... Ei bine în nici 30 de zile, HP a eșuat cu TouchPad și își regândește strategia, Motorola a fost cumpărată de Google, Yahoo se afla la vânzare la...

Lucrurile nu par a fi deloc roz pentru companiile din America de Nord și asta doar în interval de o lună... Ei bine în nici 30 de zile, HP a eșuat cu TouchPad și își regândește strategia, Motorola a fost cumpărată de Google, Yahoo se afla la vânzare la un preț mult mai scăzut decât acum câțiva ani iar acum soarta companiei RIM se afla în balanță.

Creatorul de smartphone-uri BlackBerry a primit o recomandare recentă de la un acționar important și anume CFO-ul Vic Alboini, care îndeamnă oficialii RIM să vândă compania. Vestea vine de la Financial Post, iar "compania nu mai poate aștepta", conform CFO-ului, care a invocat și nevoia de transformare a acestei firme canadiene.

în plus, a fost menționată și dorința ca directorii să preia frâiele companiei, pentru a crește valoarea acțiunilor înainte ca aceasta să se piardă. Alboini a sugerat și ca RIM să creeze un consiliu special de 4-5 directori, față de cei 7 actuali, care se vor axa pe găsirea unei direcții pentru producătorul de telefoane. Vânzarea de brevete a fost luată în calcul, pentru a crește valoarea companiei înainte de potențială vânzare.

Recent am auzit tot mai multe zvonuri că Microsoft ar încerca o achiziție a producătorului tabletei PlayBook și modelelor BlackBerry Curve. în aceste condiții, cum va rămâne cu promițătorul QNX OS?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×