Samsung Overachiever, un nou device compact al companiei... sau doar un modem LTE?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.079 ori
<b>Samsung Overachiever, un nou device compact al companiei... sau doar un modem LTE?</b>Samsung are o nouă pasiune pentru teasere, pe care și-o manifestă atât prin evenimentele Unpacked și promo-urile ce le preced, cât și prin diferite alte metode de promovare. Spre exemplu astăzi aflăm de device-ul Samsung Overachiever, care este...

Samsung are o nouă pasiune pentru teasere, pe care și-o manifestă atât prin evenimentele Unpacked și promo-urile ce le preced, cât și prin diferite alte metode de promovare. Spre exemplu astăzi aflăm de device-ul Samsung Overachiever, care este în mod clar un nume de cod în acest moment.

Cel mai probabil acesta va fi un modem USB wireless cu suport pentru conectivitate LTE. Totuși, există posibilitatea ca acesta să fie un handset compact de care nu am auzit încă. Samsung a depășit în ultima vreme toate barierele formaturilor de device-uri, lansând tablete de 10.1, 8.9 și 7.7 inchi și un device intermediar de 5.3 inchi. Să fie momentul încă unei premiere, cu o altă diagonală nemaivăzută?

Revenind în tărâmul produselor plauzibile și ne gândim din nou la un modem accesibil USB LTE, care în Europa nu ar reprezenta un produs prea atractiv, deoarece nu multe țări au parte de conectivitatea de generație a patra în regim Long Term Evolution. Pe pagina asociata lui "The Overachiever" sunt menționați câțiva operatori din SUA, fără vreo preferință deosebită pentru unul dintre ei. Verizon are un ușor avantaj, rețeaua sa LTE fiind deja binecunoscută și având și câteva smartphone-uri dedicate.

Ce să fie oare aceste Overachiever?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×