Nokia N9 disponibil prin precomandă În România, la prețul de 549 de euro

5.696 ori
<b>Nokia N9 disponibil prin precomandă În România, la prețul de 549 de euro</b>Nu știm cât de oficială este ofertă de aici, dar se pare că avem parte de o opțiune de precomandă pentru Nokia N9, primul telefon cu MeeGo din lume. Anunțat în luna iunie și prezentat într-un preview la care am participat, noul terminal nu a...

Nu știm cât de oficială este ofertă de aici, dar se pare că avem parte de o opțiune de precomandă pentru Nokia N9, primul telefon cu MeeGo din lume. Anunțat în luna iunie și prezentat într-un preview la care am participat, noul terminal nu a fost confirmat încă oficial cu o dată foarte clară pe piața din Europa și nici cu un preț.

Ce avem aici pare mai degrabă o estimare și mai mult decât "preț minim" și "în curând pe stoc" nu vă putem oferi. La 549 de euro, telefonul este destul de scump, chiar mai scump decât telefonul anului (până acum), Samsung Galaxy S II. Un lucru am remarcat în ultimele luni: toate modelele Nokia viitoare scăpate pe web, cu sau fără Windows Phone 7 se inspirau cumva din designul acestui handset cu MeeGo, deci avem de-a face aici cu începutul unei serii de telefoane cu N9 drept inspirație.

Ce aduce nou N9? Printre altele un ecran AMOLED de 3.9 inchi, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, protejat de un strat Gorilla Glass, plus de la 16 la 64 GB memorie internă, 1 GB RAM, suport Dolby Mobile și conectivitate HSDPA de 14.4 Mbps. Terminalul vine și cu o cameră de 8 megapixeli cu autofocus, bliț dual LED și captură video 720p la 30 fps. Dacă terminalul își va păstra prețul nu știm încă, dar măcar avem un indiciu în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×