Bateria de 6.050 mAh regăsită pe Ulefone Power se poate încărca complet în doar 2 ore; iată un clip video demonstrativ

990 ori
<b>Bateria de 6.050 mAh regăsită pe Ulefone Power se poate încărca complet în doar 2 ore; iată un clip video demonstrativ</b>&Icirc;ncă de anul trecut numeroși producători din industria mobilă ne-au adus tehnologia de &icirc;ncărcare rapidă la pachet cu smartphone-urile lansate pe piață. Și Ulefone pune un mare accent pe autonomie, cel mai bun exemplu de luat &icirc;n...

Încă de anul trecut numeroși producători din industria mobilă ne-au adus tehnologia de încărcare rapidă la pachet cu smartphone-urile lansate pe piață. Și Ulefone pune un mare accent pe autonomie, cel mai bun exemplu de luat în calcul fiind smartphone-ul Power ce beneficiază de o unitate de 6.050 mAh.

Datorită tehnologiei de încărcare rapidă prezentă pe acest device, vom avea nevoie de doar 117 minute pentru încărcarea completă a acumulatorului de la 0 la 100%, detaliu ce ne este prezentat chiar de către Ulefone printr-un clip video demonstrativ. În cazul în care timpul nu ne este cel mai bun aliat, putem opta și pentru o încărcare mai scurtă.

Bateria de 6.050 mAh regăsită pe Ulefone Power se poate încărca complet în doar 2 ore; iată un clip video demonstrativ

Astfel, după doar 30 minute de încărcare a lui Ulefone Power vom primi 25% energie, sau 51% după 60 minute. Odată încheiat procesul de alimentare, telefonul de față ne promite o autonomie de până la 4 zile într-un regim normal de utilizare.

Nici pe partea de specificații tehnice nu stăm deloc rău, smartphone-ul sosind cu display Full HD LTPS de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), procesor octa-core MediaTek MT6753 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și cameră foto principală Sony IMX214 de 13 megapixeli. Pentru perioada ce urmează, Ulefone va aduce și actualizarea la Android 6.0 pentru acest device, un alt motiv de luat în calcul pentru o viitoare achiziție.

​Până la sfârșitul lunii, Ulefone Power este comercializat la un preț de doar 179.99 dolari, mai precis pentru 750 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×