Huawei P9, o nouă abordare legat de un element esențial din punct de vedere al utilizabilității

1.036 ori
<b>Huawei P9, o nouă abordare legat de un element esențial din punct de vedere al utilizabilității</b>Printre flagship-urile ce ni se pregătesc pentru această primăvară se află totodată și Huawei P9, un telefon ce va păstra talia foarte redusă, oferind &icirc;n același timp și un hardware de nouă generație. Detalii despre design-ul...

Printre flagship-urile ce ni se pregătesc pentru această primăvară se află totodată și Huawei P9, un telefon ce va păstra talia foarte redusă, oferind în același timp și un hardware de nouă generație. Detalii despre design-ul device-ului sosesc astăzi prin intermediul unei presupuse schițe a produsului.

În imaginea de mai sus vedem silueta unui device foarte subțire, unul ce adoptă acum colțuri ceva mai rotunjite, dar și un buton home fizic plasat sub display care cel mai probabil va servi și pe post de scanner de amprente. În lateral dreapta remarcăm butoanele de volum și power, iar pe spate o cameră foto duală.

Trebuie să recunoaștem că design-ul nu arată deloc rău, dar abordarea celor de la Huawei pare a fi un pic ciudată, mai ales dacă luăm în considerare faptul că ultimele modele din gama P au păstrat formele dreptunghiulare, dar și panourile frontale cu margini foarte subțiri. Desigur, ne putem confrunta și cu un fake aici.

Cât despre specificațiile lui P9, zvonurile vorbesc despre un pachet hardware ce va conține un display Full HD de 5.2 inch, 4 GB RAM, și un procesor octa-core HiSilicon Kirin 950.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×