Bateria lui ZTE Nubia X6 va aduce o tehnologie de Încărcare foarte rapidă

Autor:  | Publicat în:  ZTE 825 ori
<b>Bateria lui ZTE Nubia X6 va aduce o tehnologie de Încărcare foarte rapidă</b>Din câte se pare luna martie este una destinată lansărilor exclusiviste de terminale flagship, ce provin în special de la producătorii chinezi, o serie de astfel de exemple fiind Oppo Find 7 sau ZTE Nubia X6, acesta din urmă fiind subiectul acestui...

Din câte se pare luna martie este una destinată lansărilor exclusiviste de terminale flagship, ce provin în special de la producătorii chinezi, o serie de astfel de exemple fiind Oppo Find 7 sau ZTE Nubia X6, acesta din urmă fiind subiectul acestui articol.

Pe lângă specificațiile lui Nubia X6, printre care se numără un display Quad HD de 6 inch cu rezoluție 2560x1440 pixeli, procesorul Qualcomm Snapdragon 801 și cei de 3 GB RAM, se așteaptă ca noul ZTE Nubia X6 să vină la pachet cu o super baterie.

Aceasta va beneficia de o tehnologie prin care procesul de încărcare, atât cel standard, cât și cel wireless va fi unul foarte rapid. Astfel bateria lui Nubia X6 se va încărca într-un interval foarte scurt de timp, fiind o funcție binevenită în situațiile în care sunteți pe fugă și nu aveți destul timp la dispoziție pentru a aștepta peste 2 ore pentru procesul de încărcare propriu-zis.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×