Posibilul succesor al lui Samsung Galaxy Beam apare Într-o primă imagine din China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 772 ori
<b>Posibilul succesor al lui Samsung Galaxy Beam apare Într-o primă imagine din China</b>Lansat acum 2 ani, mai precis în luna februarie a anului 2012, se pare că Samsung Galaxy Beam este pe cale să primească un succesor. Din câte știm, Galaxy Beam este un terminal care pe lângă funcțiile obișnuite specifice unui smartphone,...

Lansat acum 2 ani, mai precis în luna februarie a anului 2012, se pare căSamsung Galaxy Beam este pe cale să primească un succesor. Din câte știm, Galaxy Beam este un terminal care pe lângă funcțiile obișnuite specifice unui smartphone, integrează și un mini-proiector.

Recent, în cadrul bazei de date ale Guvernului chinez, un terminal misterios numit SM-G3858 și-a făcut apariția. Totodată, au apărut și o serie de fotografii cu terminalul în cauză, care scot la iveală un design similar cu cel al lui Samsung Galaxy S4, dar care dispune de o carcasă realizată din aluminiu.

Așa cum se poate observa și în această imagine, în partea de sus se observă o mică rotunjime, loc unde vor fi plasate lentilele mini-proiectorului de buzunar. Samsung Galaxy Beam 2 va dispune de un display WVGA cu rezoluție 800x480 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și un slot pentru carduri microSD.

De asemenea, aflăm și faptul că acesta va oferi conectivitate TD-SCDMA și GSM. Telefonul măsoară 11.6 mm în grosime, capitol la care se simte o ușoară îmbunătățire, ținând cont că vechea generație măsura 12.5 mm în talie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×