Bateria Sony care ofera 14 ore de playback video soseste in curand

1.017 ori
<b>Bateria Sony care ofera 14 ore de playback video soseste in curand</b>Cel mai nou prototip de baterie Sony a fost dezvaluit publicului, cu promisiunea ca va furniza destula energie pentru un terminal mobil, astfel incat sa asigure 14 ore de playback video. Bateria va folosi doar 10mL de methanol pentru aceasta performanta,...

Cel mai nou prototip de baterie Sony a fost dezvaluit publicului, cu promisiunea ca va furniza destula energie pentru un terminal mobil, astfel incat sa asigure 14 ore de playback video.

Bateria va folosi doar 10mL de methanol pentru aceasta performanta, astfel ca va fi nu doar eficienta, ci si ecologica. Sistemul de micro celule bazate pe acest combustibil este completat de o baterie secundara pe baza de Li-polymer, care ii permite sa faca fata la supraincarcari. Conform echipei de cercetatori care au creat bateria, aceasta va sosi mai curand decat ne-am astepta. Prototipul noii baterii a fost creat de catre echipa de oameni de stiinta a Laboratorului Sony Material.

Persoanele prezente la expozitia Small Fuel Cells 2008 au fost informate ca acest segment de Research & Development se afla in discutii cu Sony, pentru a implementa tehnologia pe playerele/consolele/telefoanele sale. Imaginati-va un Cyber-shot care poate face poze zile intregi, sau un Walkman care suporta playback audio mai bine de un weekend de party non-stop, eventual un PSP gata de 20 ore de jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×