Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza in septembrie!

1.242 ori
<b>Sony Ericsson XPERIA X1 se lanseaza in septembrie!</b>Cu o luna in urma, fanii mult-asteptatului Sony Ericsson XPERIA X1 erau speriati de vestea ca smartphone-ul va fi lansat cu o intarziere de un an. Din fericire vestea a fost infirmata si aflam ca il vom vedea pe X1 pe piata chiar in luna septembrie a lui...

Cu o luna in urma, fanii mult-asteptatului Sony Ericsson XPERIA X1 erau speriati de vestea ca smartphone-ul va fi lansat cu o intarziere de un an. Din fericire vestea a fost infirmata si aflam ca il vom vedea pe X1 pe piata chiar in luna septembrie a lui 2008.

Vestea parvine prin intermediul unui newsletter destinat developerilor, care anunta faptul ca se cauta programatori care sa creeze aplicatii pentru XPERIA X1. In acest newsletter este confirmat faptul ca noul terminal va fi lansat la jumatatea lunii septembrie, informatie secreta pentru oricine altcineva in afara de angajatii Sony Ericsson. Sa fie aceasta o scapare sau o strategie de marketing in still Apple iPhone?

Tot ce stiam inainte sa vedem acest newsletter era faptul ca lansarea lui XPERIA a fost mutata in cea de-a doua jumatate a lui 2008, in locul lui februarie 2009, dupa cum va anuntasem initial. Handango este numele companiei responsabile pentru aceasta "sotie", care calmeaza fanii Sony Ericsson, deranjati de intarziere. O lansare in 2009 a lui XPERIA ar fi lasat loc pentru numeroase modele de terminale ale concurentei, care l-ar fi surclasat pe X1 la momentul aparitiei sale pe piata.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×