Bateriile noilor modele iPhone vor măsura doar 2 mm În grosime, conform producătorilor de componente

Autor:  | Publicat în:  Apple 789 ori
<b>Bateriile noilor modele iPhone vor măsura doar 2 mm În grosime, conform producătorilor de componente</b>Ne așteptăm cu toții că iPhone 6 să aibă nu doar diagonală mai mare, ci și o talie mai subțire față de predecesorul său. Dacă am aflat deja că panoul ecranului va fi mai subțire, ei bine se pare că și bateria va primi același tratament....

Ne așteptăm cu toții că iPhone 6 să aibă nu doar diagonală mai mare, ci și o talie mai subțire față de predecesorul său. Dacă am aflat deja că panoul ecranului va fi mai subțire, ei bine se pare că și bateria va primi același tratament.

O serie de producători asiatici de componente pentru handseturile Apple ar fi dezvăluit că noile modele iPhone vor veni cu baterii ce măsoară 2 mm în grosime. iPhone 5 și 5s aveau baterii cu grosime de 3 mm. Se pare și că nouă generație de baterii va avea o capacitate similară cu cea precedentă, în ciuda scăderii grosimii. între timp aflăm că Samsung a reușit să coboare grosimea unei baterii de smartphone la 1.65 mm, dar nu e încă gata să își folosească inovația pe un terminal.

Aceiași producători de componente se așteaptă ca 60-70 de milioane de modele noi iPhone să fie vândute până la finalul acestui an. Odată cu scăderea în grosime a componentelor apar și problemele de producție, totul fiind mai migălos și mai fin și necesitând precizie crescută. Oare ce alte componente vor mai pierde din talie în acest an?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×