BBK Vivo X1 - smartphone optimizat pentru calitate audio fără compromis

1.059 ori
<b>BBK Vivo X1 - smartphone optimizat pentru calitate audio fără compromis</b>BBK este un brand necunoscut pe piața locală și nici la nivel internațional nu am citit mai nimic despre ei până la momentul actual. Compania care deține brandul Oppo se află și în spatele BBK. Vivo X1 este un telefon cu Android 4.1 Jelly Bean...

BBK este un brand necunoscut pe piața locală și nici la nivel internațional nu am citit mai nimic despre ei până la momentul actual. Compania care deține brandul Oppo se află și în spatele BBK. Vivo X1 este un telefon cu Android 4.1 Jelly Bean și uimește la nivel de tehnologie audio încorporată.

Include un convertor digital - analog Cirrus Logic CS4398 și un convertor simplu CS8422. Căștile din pachet sunt Beyerdinamic MMX 71 iE. Mai se poate opta pentru Sennheiser CX215 sau AKG K420.

Ce primești pentru cei 400 de dolari?

  • display IPS de 4.7 inch cu rezoluție 540x960 pixeli;
  • procesor MediaTek MT6577T dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare;
  • cameră de 8 Megapixeli și frontală de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 2000 mAh, grosime de 6.5 mm. 

Nu are microSD, dar se oferă 15 GB în cloud via Baidu. Păcat că aceste telefoane nu ajung și în Europa. Există auspicii pozitive. Sunt companii din China care deja se pregătesc pentru expansiunea pe alte piețe. Poate și compania ce deține Oppo și BBK se gândește să abordeze nișe noi în viitorul apropiat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×