Tim Cook de la Apple a fost numit cel mai bine plătit CEO din America

861 ori
<b>Tim Cook de la Apple a fost numit cel mai bine plătit CEO din America</b>Apple este cea mai valoroasă companie din lume. Valoarea sa a fost estimată la peste 500 miliarde dolari, iar stocurile de cash se ridică la peste 100 miliarde. Tim Cook este CEO al Apple din 2011, după ce Steve Jobs a ales să-l numească drept...

Apple este cea mai valoroasă companie din lume. Valoarea sa a fost estimată la peste 500 miliarde dolari, iar stocurile de cash se ridică la peste 100 miliarde. Tim Cook este CEO al Apple din 2011, după ce Steve Jobs a ales să-l numească drept succesor al său.

CNBC a făcut un studiu și acesta relevă că Tim Cook se poate lăuda cu cel mai mare salariu la nivel de CEO. Sumele de mai jos sunt valide pentru un an de zile.

1. Tim Cook - Apple - 95 milioane dolari;
2. Larry Ellison - Oracle - 70 milioane dolari;
3. Ron Johnson - JC Peney - 53 milioane dolari;
4. Leslie Moonves - CBS Corporation - 52 milioane dolari;
5. Richard Adkerson - Freeport-McMoRan Cooper & Gold - 49 milioane dolari;
6. Philippe Dauman - Viacom - 43 milioane dolari;
7. John Hammergren - McKesson Corporation - 42 milioane dolari;
8. Aubrey McClendon - Chesapeake Energy - 39 milioane dolari;
9. James Gallogly - James Gallogly - 35 milioane dolari;
10. David Simon - Simon Property Group - 35 milioane dolari.

Sumele sunt consistente, responsabilitățile pe măsură. Mă așteptam să regăsesc mai multe nume din IT&C, dar mare parte sunt acționari sau își trag veniturile altfel și nu cred că raportează un salariu de ordinul milioanelor de dolari care ar putea să nu fie placul unora dintre angajați. Acum câțiva ani de zile ar fi un fost un top dominat de CEO din domeniul auto și bancar, dar criza a îndepărat pe mare parte din ei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×