BCR si good.bee lanseaza servicii bancare pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.412 ori
<b>BCR si good.bee lanseaza servicii bancare pe telefonul mobil</b>Compania good.bee, care face parte din Erste Group, a anuntat lansarea pe piata romaneasca a unor servicii bancare mobile, in colaborare cu BCR. Scopul acestei lansari este oferirea accesului catre servicii bancare celor 8 milioane de romani care nu le...

Compania good.bee, care face parte din Erste Group, a anuntat lansarea pe piata romaneasca a unor servicii bancare mobile, in colaborare cu BCR.

Scopul acestei lansari este oferirea accesului catre servicii bancare celor 8 milioane de romani care nu le pot folosi, dupa cum arata cercetarile de piata efectuate de good.bee. Purtand numele de Tranzactii Mobile, serviciul va fi suportat pe orice model de telefon mobil, fara a fi necesara instalarea unui softtware sau utilizarea accesului la Internet.

Daca veti achizitiona Pachetul de Start, vi se va pune  la dispozitie un cont curent la BCR, un card de debit Visa Electron (cu cip) si veti putea efectua operatiuni bancare de pe handsetul dumneavoastra (transfer de bani, verificare sold etc.). In viitor, good.bee isi va extinde serviciile, oferind credite de consum, produse de economisire si asigurari, toate acestea cu valori reduse.

Serviciul va fi popularizat cu ajutorul unei echipe de vanzari mobile, care se deplaseaza la fiecare client. Pachetul de Start costa 26 RON, iar comisionul de transferuri intre conturile good.bee sau catre cele BCR este de 1.15 RON, in vreme ce tariful ajunge la 1.8 RON, in cazul transferurilor catre conturile altor banci.

Daca doriti verificarea soldului de cont, veti fi taxati cu 0.45 RON, in vreme ce incarcarea cartelei telefonului mobil are comision zero.

Via: [Ghiseulbancar.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×