Noul patent Apple include o imagine cu un iPhone hackuit

1.170 ori
<b>Noul patent Apple include o imagine cu un iPhone hackuit</b>Cel mai nou patent Apple, care face referire la sisteme de autentificare (printre care si cel biometric) a facut valva in presa online, dupa ce s-a aflati ca acesta include imagini cu un iPhone hackuit. Terminalul a trecut prin procesul de jailbreak, iar...

Cel mai nou patent Apple, care face referire la sisteme de autentificare (printre care si cel biometric) a facut valva in presa online, dupa ce s-a aflati ca acesta include imagini cu un iPhone hackuit.

Terminalul a trecut prin procesul de jailbreak, iar includerea unei astfel de imagini este bizara, de vreme ce Apple incearca sa opreasca hackuirea telefoanelor sale cu orice pret. Cand ati auzit ultima oara de un document oficial care sa prezinte imaginea unui produs hackuit?

Imaginea buclucasa isi face aparitia intr-o sectiune a patentului care descrie felul in care autentificare poate fi utilizata pentru a afisa diferite optiuni si aplicatii. Se pare ca sub detaliile in legatura cu autentificarea, unii utilizatori pot vizualiza un ecran de iPhone ce a trecut prin jailbreak, in vreme ce altii vor vedea o imagine total diferita.

E ca si cum Microsoft ar prezenta Windows 7 ruland piratat pe un netbook...

Via: [Boygeniusreport.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×