LG GM200, telefonul cu suport Dolby, sound nu feeling

1.682 ori
<b>LG GM200, telefonul cu suport Dolby, sound nu feeling</b>Dolby a avut o prezenta puternica pe piata telefoniei mobile in ultimii ani, iar licentierea tehnologiilor sale, prin parteneriat cu LG ia o forma concreta prin intermediul noului telefon GM200, din imaginea de mai jos. Acest terminal GSM in format...

Dolby a avut o prezenta puternica pe piata telefoniei mobile in ultimii ani, iar licentierea tehnologiilor sale, prin parteneriat cu LG ia o forma concreta prin intermediul noului telefon GM200, din imaginea de mai jos.

Acest terminal GSM in format candybar soseste cu o carcasa de culoare neagra, radio FM (functioneaza si fara headset drept antena) si difuzoare stereo destul de impresionante. Ca si in cazul telefoanelor Motorola care folosesc tehnologia CrystalTalk, LG GM200 va regla volumul audio in functie de zgomotul de fond.

Aceasta functie va pune in valoare sunetul specific Dolby, suportat pe handset. Printre specificatiile lui GM200 se mai numara o camera de 2 megapixeli, Bluetooth 2.1 cu A2DP si suportul EDGE. Se pare ca avem de-a face cu un adevarat sistem audio la purtator, in cazul noului LG, desi designul sau tinde sa fie dezamagitor, in comparatie cu dotarile handsetului.

Via: [Engadgetmobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×