Beats și HTC pornesc pe drumuri separate, se menține doar exclusivitatea În domeniul smartphone-urilor

1.873 ori
<b>Beats și HTC pornesc pe drumuri separate, se menține doar exclusivitatea În domeniul smartphone-urilor</b>Mișcarea de anul trecut când HTC a investit peste 300 de milioane de dolari în Beats a fost considerată una dintre cele mai importante făcute de către compania taiwaneză. Tehnologia Beats promitea un sunet de calitate pe telefoanele HTC. Au și...

Mișcarea de anul trecut când HTC a investit peste 300 de milioane de dolari în Beats a fost considerată una dintre cele mai importante făcute de către compania taiwaneză. Tehnologia Beats promitea un sunet de calitate pe telefoanele HTC. Au și livrat faimoasele căști la pachet cu HTC Sensation XE sau Sensation XL, dar la seria One s-a văzut o primă mișcare în sens negativ, trebuia să le cumperi doar cu anumite pachete și nu mai primeai căștile Beats din standard, deși logo-ul sta la loc de cinste pe telefoanele HTC.

Până și HTC Desire C afișează logo-ul Beats pe spate. HTC deținea 50% din companie. Acum vor avea doar 25%, în care context Beats spune că vor avea o libertate mai mare în ce privește alegerea partenerilor. Valoarea tranzacției se ridică la 150 milioane dolari.

Cu suma respectivă au reușit să recupereze 25% din acțiunile deținute de HTC, ajungand la un cumul de 75%. Se menține exclusivitatea pe domeniul smartphone-urilor, dar bănuiesc că doar pentru o anumită perioadă de timp.

Pare a fi un pas făcut de HTC care și-a dat seama că tehnologia Beats nu-i ajută neapărat în a vinde mai multe telefoane și s-au gândit să se retragă din business.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×