Te-a concediat Nokia? Programul Nokia Bridge te reorientează profesional!

922 ori
<b>Te-a concediat Nokia? Programul Nokia Bridge te reorientează profesional!</b>Trecând peste glumele cu "Nokia, firing people" sau peste starea confuză a companiei și planul său B, despre care am vorbit aici, cum rămâne cu foștii angajați ai gigantului? Ei bine, de ei se ocupă programul Nokia Bridge, care va ajuta foștii...

Trecând peste glumele cu "Nokia, firing people" sau peste starea confuză a companiei și planul său B, despre care am vorbit aici, cum rămâne cu foștii angajați ai gigantului? Ei bine, de ei se ocupă programul Nokia Bridge, care va ajuta foștii angajați care și-au pierdut slujbele să găsească ocupație într-un mod original.

Nu e vorba pur și simplu de recomandări pentru alte posturi sau reorientări, ci chiar finanțări pentru startupuri și utilizarea experienței de la Nokia pentru pornirea propriului proiect. Acestea sunt lucruri de admirat și dacă echipa de dezvoltatori care a plecat de pe zona MeeGo se ocupă acum de Jolla, de ce nu ar putea și alți angajați să înființeze noi companii? Programul Bridge a început după ce Nokia a anunțat 24.000 de concedieri, 4000 în aprilie 2011, din cauza schimbării de strategie, 2300 anul trecut din cauza mutărilor de la Symbian, 3500 în septembrie 2011 din cauza închiderii fabricii de la Cluj și 4000 în februarie 2012 la închiderea fabricilor din Ungaria, Mexic și Finlanda.

Aici adăugăm și uriașa disponibilizare de 10.000 de persoane din iunie 2012, din cauza reducerilor de costuri și a închiderii de noi fabrici. în 2011 4.200 de angajați au participat la Proiectul Bridge, iar numărul va fi depășit în acest an. Programul va fi extins în 2013 sau cât este nevoie pentru a oferi foștilor angajați o șansă în plus de a găsi o nouă ocupație. E bine de știut că transformarea Nokia nu afectează negativ angajații, ba chiar le scoate la iveală latura creativă. O bilă albă în plus pentru finlandezi de această dată!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×