Bellperre lansează primul telefon de lux personalizabil

Autor:  | Publicat în:  Backphone 1.000 ori
<b>Bellperre lansează primul telefon de lux personalizabil</b>Dacă îmi amintesc eu bine brandul Bellperre a fost remarcat prima oară de mine atunci când a început să vândă telefoane acoperite cu piele de crocodil. Ei bine, acum compania lansează un nou handset de lux, fabricat din aur și acoperit cu...

Dacă îmi amintesc eu bine brandul Bellperre a fost remarcat prima oară de mine atunci când a început să vândă telefoane acoperite cu piele de crocodil. Ei bine, acum compania lansează un nou handset de lux, fabricat din aur și acoperit cu diamante, dar și personalizabil.

Bellperre a lansat o pagină specială pe site-ul său, prin intermediul căreia vă puteți configura singuri telefonul. Veți alege rama sa interioară, capacul spate, materialele dorite, fie că e vorba de piele de piton, diamante, lemn brazilian sau altele. în plus puteți adăuga o gravură proprie la acest handset customizat. Toate comenzile devin modele lucrate de mână la Bellperre.

Ce mi se pare amuzant e ca pe site-ul unde puteți alege pielea cu care să acoperiți handsetul, acolo unde scrie piton e desenată de fapt o cobră. Puteți alege și piele de rechin, de struț sau de bizon, deși parcă aceștia din urmă erau pe cale de dispariție. Problema cu modelele Bellperre e că rulează anticul OS S60, deci nu e vorba de smartphone-uri aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×