Iată cum puteți instala tastatura din Android L pe telefonul vostru, dar doar dacă aveți root

Autor:  | Publicat în:  Android 1.469 ori
<b>Iată cum puteți instala tastatura din Android L pe telefonul vostru, dar doar dacă aveți root</b>Sunt sigur că în doar câteva zile vom putea rula Android L pe terminalele noastre, în mod mai mult sau mai puțin oficial, deoarece băieții de la XDA lucrează la un custom ROM cu noul release. între timp putem instala tastatura din noul Android,...

Sunt sigur că în doar câteva zile vom putea rula Android L pe terminalele noastre, în mod mai mult sau mai puțin oficial, deoarece băieții de la XDA lucrează la un custom ROM cu noul release. între timp putem instala tastatura din noul Android, care adopta lookul Material Design.

Veți avea nevoie de root, iar ca o mențiune secundară, dacă aveți un Nexus 5 sau Nexus 7 puteți instala Android L Developer Preview. Membrul Bejunk al forumului XDA a portat tastatura din Android L și oferă un fișier ZIP care poate fi flashuit pe terminalele voastre. Tastatura va funcționa pe toate ROM-urile bazate Android 4.4.x. Trebuie menționat că dacă aveți Google Keyboard instalat, trebuie să îl dezinstalați sau ștergeți din /system/app.

Apoi trebuie să descărcați fișierul ZIP și să îl flashuiti prin ClockworkMod sau TWRP recovery. Odată instalat softul accesați setările tastaturii, zona Advanced și selectați Material la culoare. Până acum tastatura a fost testată pe Samsung Galaxy S5, Galaxy Nexus, Nexus 4, Galaxy S3, HTC One M8 și LG G2. Găsiți aici mai multe instrucțiuni și linkul de download necesar.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×