Bellperre nu se foloseste de materiale din plastic

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.164 ori
<b>Bellperre nu se foloseste de materiale din plastic</b>Se poate presupune ca aproape toate telefoanele mobile de pe piata de astazi contin mult plastic, dar marca Bellperre&nbsp; intentioneaza sa schimbe acesta tendinta oferind o linie de receptoare ce nu contin deloc plastic. Aceste telefoane mobile vor fi...

Se poate presupune ca aproape toate telefoanele mobile de pe piata de astazi contin mult plastic, dar marca Bellperre  intentioneaza sa schimbe acesta tendinta oferind o linie de receptoare ce nu contin deloc plastic.

Aceste telefoane mobile vor fi confectionate din piele, otel, aur, lemn masiv, safire, si alte materiale fine, iar Bellperre sustine ca neutilizarea plasticului nu va afecta negativ greutatea terminalului.

Fiecare telefon mobil Bellperre contine o bucata mare de cristal de safir, faimos pentru proprietatile sale rezistente la zgariere si folosit mai mult la confectionarea ceasurilor de lux. Veti putea alege dintr-o gama larga de culori si finisaje – achizitionarea nu va fi limitata decat de imaginatia si puterea dumneavoastra de cumparare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×