Bellperre, telefonul impodobit cu piele de crocodil

1.994 ori
<b>Bellperre, telefonul impodobit cu piele de crocodil</b>In cazul in care pentru dumneavoastra conteaza mai mult faptul ca un telefon este aratos si fabricat din aur sau lemn rar si rezistent, atunci veti aprecia handsetul Bellperre, impodobit cu piele de crocodil si alte animale exotice. De mentionat este si...

In cazul in care pentru dumneavoastra conteaza mai mult faptul ca un telefon este aratos si fabricat din aur sau lemn rar si rezistent, atunci veti aprecia handsetul Bellperre, impodobit cu piele de crocodil si alte animale exotice.

De mentionat este si faptul ca acest gen de terminale pot fi customizate dupa dorinta clientului, iar carcasa poate include o selectie variata de materiale, de la piele de vitel pana la piele de bizon, sau chiar rechin. Aceeasi carcasa este fabricata din aluminiu rezistent, folosit de obicei la avioane, sau din aur roz de 18 karate. Un astfel de telefon este in mod clar un terminal fashion, destinat persoanelor constiente de stilul personal si de cat de costisitor este acesta.

Nu cunoastem inca un pret pentru handsetul Bellperre, dar stim ca el se va lansa in luna iunie a acestui an. Retineti faptul ca telefoanele Bellperre sunt fabricate manual in Olanda, iar aceste terminale ar putea constitui cu usurinta rivali pentru celebrul Vertu. Nu cunoastem specificatiile tehnice ale terminalului, de vreme ce doar designul sau este unic, dar banuim ca acestea se ridica macar la nivel mid-range.

Sursa: Concept Phones

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×