Bancile profita de popularitatea telefoanelor mobile

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 757 ori
<b>Bancile profita de popularitatea telefoanelor mobile</b>Clientii bancii La Caixa, cea mai mare banca de economii din Spania sunt indemnati sa renunte la cozi la bancomate si sa adopte mobile bankingul. Asta prin intermediul unei noi campanii de promovare a variantei mobile de bancomat, accesibila cu ajutorul...

Clientii bancii La Caixa, cea mai mare banca de economii din Spania sunt indemnati sa renunte la cozi la bancomate si sa adopte mobile bankingul. Asta prin intermediul unei noi campanii de promovare a variantei mobile de bancomat, accesibila cu ajutorul terminalelor 3G.

Prin doar cateva taste apasate, clientii au acces la toate functiile de baza ale unui bancomat, evident in afara de cea de a scoate bani. La Caixa spera ca aceasta inovatie va face institutia mai competitiva, depasindu-si astfel rivalii. Clientii vor putea sa isi incarce cartelele prepaid, sa faca transferuri bancare si sa arunce o privire pe YouTube, rezervandu-si si bilete la teatru daca vor, fara a renunta la tastatura mobilului.

De mentionat este faptul ca, desi Spania sta destul de prost la capitolul utilizare de conexiuni broadband, pentru standardele Europei de Vest, telefonia mobila triumfa cu o rata de penetrare de 112%. De asemenea, statisticile arata ca 90% dintre telefoanele mobile din tara vor fi echipate cu functie de apelare video pana la finalul lui 2009. La Caixa deja administreaza conturi pentru 80% din clientela serviciilor de mobile banking din Spania, dar utilizatorii nu sunt atat de incantati de serviciu, avand in vedere faptul ca portalurile operatorilor 3G sunt lente si greu de utilizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×