Beneficii la serviciile 5G Digi Mobil; Operatorul oferă până la 80 GB trafic de date pe lună

1.805 ori
<b>Beneficii la serviciile 5G Digi Mobil; Operatorul oferă până la 80 GB trafic de date pe lună</b>RCS & RDS ne informează cu privire la beneficiile abonaţilor Digi Mobil 5G, care debutează astăzi, pe 26 august. Astfel, abonaţii acestor servicii primesc avantaje suplimentare, precum date mobile în reţeaua 5G până la 80 GB pe lună

RCS & RDS ne informează cu privire la beneficiile abonaţilor Digi Mobil 5G, care debutează astăzi, pe 26 august. Astfel, abonaţii acestor servicii primesc avantaje suplimentare, precum date mobile în reţeaua 5G până la 80 GB pe lună la viteză normală.

Până acum abonaţii care optau pentru aceste servicii primeau până la 50 GB pe lună, deci saltul la 80 GB este binevenit. După consumarea celor 80 GB de date, abonaţii vor putea continua să acceseze datele mobile la viteze de download şi upload superioare faţă de oferta predecentă (până la 256 Kbps la download şi 128 Kbps la upload, faţă de 128 Kbps / 64 Kbps în prealabil).

Digi Mobil

Trebuie spus că de pragul de 80 GB beneficiază abonaţii care îşi activează serviciile în reţeaua 5G şi care utilizează un telefon compatibil 5G. Dacă respectă aceste condiţii abonaţii pot folosi date mobile la viteză maximă până la pragul de 80 GB pe lună atât în reţeaua 5G, cât şi 4G, indiferent de cantitatea de date utilizate în fiecare dintre aceste reţele.

Reţeaua Digi Mobil 5G smart a ajuns şi pe litoral (Mamaia) între timp, dar şi în Constanţa, Oradea, Iaşi şi Cluj-Napoca. În prima fază fusese inaugurată în centrul Bucureştiului printr-o prezentare locală cu 2 luni în urmă. Digi Mobil anunţă și o altă noutate şi anume extra opţiunea de date mobile suplimentare. Clienţii care au nevoie de mai multe date mobile pot beneficia de 30 GB (până la 10 GB în reţeaua 3G şi restul în 4G sau 5G), activând o extra opţiune de 2 euro (fără TVA).

Reţeaua 3G Digi Mobil acoperă în acest moment 99.5% din populaţia României, iar reţeaua 4G - 75% din populaţie. Clienţii care vor să testeze tehnologia 5G pot face comenzi pe site-ul digiromania.ro pentru achiziționarea celor 2 telefoane compatibile: Xiaomi Mi Mix 3 5G şi Huawei Mate 20X 5G.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×