Digi Mobil ajunge în Ungaria prin filiala DIGI Kft; Ofertele sunt similare cu cele din România

719 ori
<b>Digi Mobil ajunge în Ungaria prin filiala DIGI Kft; Ofertele sunt similare cu cele din România</b>Săptămâna începe cu o mişcare de extindere a RCS & RDS, care anunţa lansarea serviciilor de telefonie Digi în Ungaria. Acolo ele vor fi oferite prin operatorul DIGI Kft, filiala din Ungaria a Digi Communications N.V

Săptămâna începe cu o mişcare de extindere a RCS & RDS, care anunţa lansarea serviciilor de telefonie Digi în Ungaria. Acolo ele vor fi oferite prin operatorulDIGI Kft, filiala din Ungaria a Digi Communications N.V, care deţine grupul Digi/ RCS & RDS. E vorba despre servicii de comunicaţii mobile prin propria reţea, realizate în urma unui proces de investiţii, planificare şi implementare, desfăşurat în ultimii 4 ani.

Astfel, portofoliul de servicii al operatorului de la noi ajunge să fie reprezentat de o ofertă similară în ţara vecină. Vor fi oferite servicii de telecomunicaţii fixe (TV prin cablu, Internet fix, telefonie fixă), dar şi telefonie mobilă şi date, plus televiziune prin satelit (DTH). Reţeaua Digi Mobil din Ungaria oferă servicii 4G în acest moment, dar promite că pe viitor va dezvolta şi servicii 5G, pe măsură ce evoluăm spre acestea.

La vecinii de la vest sunt introduse şi serviciile VoLTE şi VoWiFi, disponibile şi în reţeaua Digi Mobil din România. Prima etapă a lansării la vecini implică o ofertă promoţională disponibilă până la final de an. Este destinată persoanelor fizice clienţi Digi/Invitel, care deţin cel puţin un serviciu de comunicaţii fixe sau televiziune prin satelit/ DTH.

Pe lângă oferta de servicii, operatorul pune la bătaie şi o serie de telefoane de la marile branduri ale momentului. Sunt oferite şi telefoane sub brand propriu precum Digi C1, Digi şi Digi K1. Acestea au debutat în această lună și la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×