Galaxy S11 va avea o cameră uimitoare, promite un insider Samsung, care sfătuieşte fanii să sară peste Note 10

1.653 ori
<b>Galaxy S11 va avea o cameră uimitoare, promite un insider Samsung, care sfătuieşte fanii să sară peste Note 10</b>De abia a început Galaxy Note 10 să ajungă la posesori pe 23 august şi deja se discută despre Samsung Galaxy S11. Şi nu oricum, ci în termeni de inovaţie radicală pe partea foto. Un insider bine conectat la Samsung

De abia a început Galaxy Note 10 să ajungă la posesori pe 23 august şi deja se discută despre Samsung Galaxy S11. Şi nu oricum, ci în termeni de inovaţie radicală pe partea foto. Un insider bine conectat la Samsung a împărtăşit impresii entuziaste despre viitorul flagship.

Samsung Galaxy S11 ar trebui să vină în februarie 2020, iar sursa afirmă că va aduce o funcţie "care nu a mai fost văzută vreodată pâna acum". Zvonacul i-a sfătuit chiar pe fani să sară peste Note 10 dacă le pasă de cameră, pentru că ni se pregăteşte ceva special. Asta în condiţiile în care Note 10+ 5G e deja pe locul întâi în DxoMark şi are o cameră care a primit numai laude până acum.

Zvonacul în cauză este celebrul Ice universe şi dacă e vreun capitol unde Samsung poate face upgrade-uri, m-aş gândi la zoom optic. Cred că la anul trecem la zoom 3X optic, poate chiar 5X. Nu m-ar mira să se concretizeze şi camera cu diafragmă variabilă în 3 trepte, aşteptată pe Note 10, dar în cele din urmă lăsată deoparte.

Apoi a apărut recent un zvon despre o cameră cu "diafragmă cu deschidere fluidă". E vorba despre obiective cu lentile care îşi pot schimba curbura sferică a sticlei atunci când li se aplică un curent electric. Asta ajută la schimbarea punctului de focalizare la viteze uriaşe.  Nu excludem şi prezenţa unui senzor Samsung de 64 sau 108 MP pe flagship.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×