China va avea 600 milioane de abonați la serviciile 5G până în 2025 - adică 40% din totalul clienților 5G la nivel global

800 ori
<b>China va avea 600 milioane de abonați la serviciile 5G până în 2025 - adică 40% din totalul clienților 5G la nivel global</b>China este una dintre națiunile care se remarcă de fiecare dată atunci când o nouă tehnologie debutează, iar 5G-ul nu face excepție după cum aflăm astăzi. Suntem informați prin intermediul unui raport GSMA cu privire la faptul

China este una dintre națiunile care se remarcă de fiecare dată atunci când o nouă tehnologie debutează, iar 5G-ul nu face excepție după cum aflăm astăzi. Suntem informați cu privire la faptul că în China vor exista aproximativ 600 milioane de utilizatori 5G până în 2025, țară așteptată să fie un lider în distribuirea de servicii comerciale 5G. 

Această cifră reprezintă 40% din numărul total de utilizatori 5G la nivel global, detaliu ce scoate la iveală amploarea și rata adopției rapide de servicii 5G în China. Așadar creșterea va veni în special din China prin intermediul operatorilor, iar dacă ne uităm la estimările totale, atunci la nivel global vor exista 1.6 miliarde abonați 5G. 

Știm că și celelalte țări din jurul lumii sunt într-o cursă a distribuirii de servicii 5G, dorind să ofere utilizatorilor viteze mai rapide de download, latență redusă, dar și o conectivitatea masivă între device-uri. Așa cum aflam recent direct din partea celui mai mare furnizor chinez de echipamente 5G și anume Huawei, acest standard de conectivitate va avea un rol dominant și în automatizarea din fabrici, robotică și șofat autonom. 

Potrivit detaliilor apărute în online, China va cheltui între 130 și 217 miliarde de dolari în perioada 2020-2025 pentru dezvoltarea rețelelor 5G. În momentul de față, operatorii chinezi au ridicat 86.000 stații de bază 5G care oferă acoperie 5G în orașe precum Beijing, Shanghai, Guangzhou și Hangzhou. Până la final de an numărul acestora este așteptat să treacă de 130.000.

Cât despre avantaje, la ora actuală în China există 14 stații celulare de bază ce oferă acoperire pentru 10000 oameni, în vreme ce în SUA există doar 4.7 stații celulare raportate la un număr identic de persoane. Acesta ar fi potrivit specialiștilor din domeniu, principala provocare peste care trebuie să treacă SUA. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×