Benefon anunta dispozitive WM6 GPS pentru 2007

1.704 ori
<b>Benefon anunta dispozitive WM6 GPS pentru 2007</b>Benefon lanseaza un trio de mobile cu functii GPS in cadrul catalogului de produse din 2007. Ca intotdeauna, denumirea comerciala a lor este draguta: TWIG Talisman, Totem si Monolith. Suna aproape ca o continuare gen Stapanul Inelelor 4. Oricum, acest...

Benefon lanseaza un trio de mobile cu functii GPS in cadrul catalogului de produse din 2007.

Ca intotdeauna, denumirea comerciala a lor este draguta: TWIG Talisman, Totem si Monolith. Suna aproape ca o continuare gen Stapanul Inelelor 4.

Oricum, acest triumvirat de  Windows Mobile 6 Smartphone adresandu-se persoanelor interesate de navigatie, va incanta persoanele care cauta un nou dispozitiv WM6 cu GPS integrat din fabrica, ca noul TWIG Talisman (GPRS / EDGE).

TWIG Totem are suport pentru HSDPA si EDGE precum si un chip intergat SiRF Star III GPS si  Bluetooth revision 1.2 (de ce nu 2.0?).

Si in final, TWIG Monolith are o interfata cu ecran tactil impreuna cu acelasi chip SiRF de la Totem la care se adauga si WiFi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×