Cumpara-ti un Big Mac cu telefonul mobil!

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.066 ori
<b>Cumpara-ti un Big Mac cu telefonul mobil!</b>DoCoMo si McDonald's s-au angajat intr-o afacere de 300 de milioane de yeni lansand un serviciu care permite utilizatorilor de telefoane mobile sa-si cumpere burgeri. Conform Nikkei.net, MacDonald's a contribuit cu 70% din suma totala dedicata acestui...

DoCoMo si McDonald's s-au angajat intr-o afacere de 300 de milioane de yeni lansand un serviciu care permite utilizatorilor de telefoane mobile sa-si cumpere burgeri.

Conform Nikkei.net, MacDonald's a contribuit cu 70% din suma totala dedicata acestui proiect. Japonezii care nu au rabdarea sa stea la o coada infernala in fata unui restaurant MacDonald's pot pune mana pe telefonul mobil, comandand un Big Mac la orice ora din zi si oriunde.

Pare amuzant faptul ca nota de plata a unei mese semnate cu marele M aurit va fi inclusa in urmatoarea factura telefonica. Aceste cheltuieli pot fi considerate o extensie a metodei de plata ID de la DoCoMo. Acest serviciu duce ideea de livrare la domiciliu la un cu totul alt nivel si nu putem decat sa ne bucuram de aceasta unificare treptata a tuturor taxelor intr-una singura, retrasa o data pe luna din contul personal.

Astfel vom scapa de birocratie si vom putea savura un suculent Big Mac.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×