Ecran cu display multidirectional si joystick detasabil pentru telefoanele Nokia

1.162 ori
<b>Ecran cu display multidirectional si joystick detasabil pentru telefoanele Nokia</b>Datorita unor patente noi, Nokia atrage atentia ca un jucator de varf in blocarea tehnologiilor din ultimele saptamani. Mai exact, Nokia a primit un patent pentru un ecran de telefon orientabil in orice directie si un adaptor de jocuri la telefonul...

Datorita unor patente noi, Nokia atrage atentia ca un jucator de varf in blocarea tehnologiilor din ultimele saptamani. Mai exact, Nokia a primit un patent pentru un ecran de telefon orientabil in orice directie si un adaptor de jocuri la telefonul celular.

Nokia a patentat ecranul de telefon celular cu afisare in orice directie folosind un senzor de orientare. Aceasta nu va afecta iPhone-ul (in caz ca va intrebati), deoarece este redus la un telefon cu taste fizice. Pentru milioanele de telefoane care nu costa 500 USD, constituie o imbunatatire majora posibilitatea de a avea un ecran mai lat si posibilitatea de a te conecta la video continut, disponibil acum prin Slingbox, impreuna cu posibilitatea de a roti ecranul.

Pe de alta parte, Nokia a gandit o modalitate de a folosi un stylus pentru a simula un joystic pe telefonul mobil sau la un PDA cu track ball. Ce ar fi foarte cool este sa se faca un add-on la Sony PS3 sau Nintendo Wii in care sa folositi propriul telefon ca un controller. Multe telefoane Nokia au deja vibratie, Bluetooth este adaugat pentru VOIP, si conform celor de mai sus, aveti niste senzori de orientare pentru ecranul video, care sa puna capac la toate. Pare nebunie curata!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×