BenQ anunță telefonul B502, un model dual SIM cu interfața Q Home

Autor:  | Publicat în:  BenQ 669 ori
<b>BenQ anunță telefonul B502, un model dual SIM cu interfața Q Home</b>BenQ începe anul anunțând un nou smartphone, modelul B502, pe care îl puteți admira mai jos. Acest device rulează Android 4.4.2 KitKat și vine cu interfața Q Home aplicată peste și un procesor 64 bit. &nbsp; El are un design destul de banal și...

BenQ începe anul anunțând un nou smartphone, modelul B502, pe care îl puteți admira mai jos. Acest device rulează Android 4.4.2 KitKat și vine cu interfața Q Home aplicată peste și un procesor 64 bit.

El are un design destul de banal și pare a veni pe alb sau negru. Handsetul dispune de un CPU 64 bit MediaTek MT6732, un quad core tactat la 1.5 GHz, iar la bord mai găsim și un display de 5 inch, un IPS LCD cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli. în spate găsim o cameră de 13 megapixeli, iar pentru selfie avem o cameră de 5 megapixeli, ambele cu senzori CMOS.

Pe partea de conectivitate, acest model oferă suport WCDMA, iar sloturile dual SIM sunt unul micro SIM și unul SIM normal aparent. BenQ B502 aduce și suport Bluetooth 3.0, WiFi, 1 GB RAM, 4 GB stocare și o baterie Li-Ion de 1800 mAh. Nu avem preț pentru acest device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×