Montblanc intră pe piața smartwatch, cu un mic accesoriu de fitness pentru ceasurile sale: e-Strap

902 ori
<b>Montblanc intră pe piața smartwatch, cu un mic accesoriu de fitness pentru ceasurile sale: e-Strap</b>Ultima oară când am auzit de Montblanc, brandul de lux colabora cu Samsung pentru a furniza accesorii pentru Galaxy Note 4. Azi aflăm că firma ar fi pregătită să intre pe piața smartwatch, dar nu direct cu un ceas, ci cu un accesoriu pentru ceas...

Ultima oară când am auzit de Montblanc, brandul de lux colabora cu Samsung pentru a furniza accesorii pentru Galaxy Note 4. Azi aflăm că firma ar fi pregătită să intre pe piața smartwatch, dar nu direct cu un ceas, ci cu un accesoriu pentru ceas numit e-Strap.

Viitoarea colecție de ceasuri Montblanc Timewalker Urban Speed va aduce modele cu un accesoriu de curea opțional numit E-Strap, care permite ceasului să devină un accesoriu smart și interconectat. Acest e-Strap este o fâșie de piele cu o textură de fibră de carbon și include un modul electronic din metal, cu mărimi și culori diferite. Accesoriul include un display OLED touch monocrom de 0.9 inch, cu rezoluție de doar 128 x 36 pixeli și se poate conecta prin intermediul unei aplicații la terminale mobile.

Montblanc intră pe piața smartwatch, cu un mic accesoriu de fitness pentru ceasurile sale: e-Strap

Montblanc afirmă că micul accesoriu va afișa notificări pentru apeluri, mesaje, mailuri, calendar și social media, dar și remindere. El va avea și rol de fitness tracker, incluzând un pedometru și accelerometru și conectându-se la aplicații dedicate pentru iOS și Android. Conexiunea se realizează prin Bluetooth 4.0, iar e-Strap va oferi și alerte prin vibrații. Bateria să vă oferi 5 zile de utilizare continuă, iar încărcarea se va face via port microUSB.

Micul gadget va costa 250 de euro, preț nu atât de impresionant cât cel de 3000 sau 4000 de euro asociat ceasurilor compatibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×