Montblanc intră pe piața smartwatch, cu un mic accesoriu de fitness pentru ceasurile sale: e-Strap

Autor:  | Publicat în:  Montblanc 773 ori
<b>Montblanc intră pe piața smartwatch, cu un mic accesoriu de fitness pentru ceasurile sale: e-Strap</b>Ultima oară când am auzit de Montblanc, brandul de lux colabora cu Samsung pentru a furniza accesorii pentru Galaxy Note 4. Azi aflăm că firma ar fi pregătită să intre pe piața smartwatch, dar nu direct cu un ceas, ci cu un accesoriu pentru ceas...

Ultima oară când am auzit de Montblanc, brandul de lux colabora cu Samsung pentru a furniza accesorii pentru Galaxy Note 4. Azi aflăm că firma ar fi pregătită să intre pe piața smartwatch, dar nu direct cu un ceas, ci cu un accesoriu pentru ceas numit e-Strap.

Viitoarea colecție de ceasuri Montblanc Timewalker Urban Speed va aduce modele cu un accesoriu de curea opțional numit E-Strap, care permite ceasului să devină un accesoriu smart și interconectat. Acest e-Strap este o fâșie de piele cu o textură de fibră de carbon și include un modul electronic din metal, cu mărimi și culori diferite. Accesoriul include un display OLED touch monocrom de 0.9 inch, cu rezoluție de doar 128 x 36 pixeli și se poate conecta prin intermediul unei aplicații la terminale mobile.

Montblanc intră pe piața smartwatch, cu un mic accesoriu de fitness pentru ceasurile sale: e-Strap

Montblanc afirmă că micul accesoriu va afișa notificări pentru apeluri, mesaje, mailuri, calendar și social media, dar și remindere. El va avea și rol de fitness tracker, incluzând un pedometru și accelerometru și conectându-se la aplicații dedicate pentru iOS și Android. Conexiunea se realizează prin Bluetooth 4.0, iar e-Strap va oferi și alerte prin vibrații. Bateria să vă oferi 5 zile de utilizare continuă, iar încărcarea se va face via port microUSB.

Micul gadget va costa 250 de euro, preț nu atât de impresionant cât cel de 3000 sau 4000 de euro asociat ceasurilor compatibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×