Benq lansează smartphone-ul B506; model cu display HD de 5 inch și preț de 120 dolari

Autor:  | Publicat în:  BenQ 516 ori
<b>Benq lansează smartphone-ul B506; model cu display HD de 5 inch și preț de 120 dolari</b>Deși lansările Benq de smartphone-uri nu mai sunt at&acirc;t de numeroase ca și &icirc;n trecut, compania mai anunță din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd modele interesante. Este și cazul lui Benq B502, un device proaspăt lansat ce vine pe piață...

Deși lansările Benq de smartphone-uri nu mai sunt atât de numeroase ca și în trecut, compania mai anunță din când în când modele interesante. Este și cazul lui Benq B502, un device proaspăt lansat ce vine pe piață în două variante diferite, una dintre acestea oferind 1 GB RAM + 8 GB de stocare, și o alta 2 GB RAM + 16 GB memorie internă.

Acesta dispune de un panou HD IPS de 5 inch (1280 x 720 pixeli), de un procesor quad-core MediaTek MT6735P tactat la 1.0 GHz, dar și de conectivitate 4G LTE. Telefonul de față ce rulează Android 5.1, este un model dual-SIM ce integrează o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 3 megapixeli și o baterie de 2.300 mAh.

Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 4.0, WiFi, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Potrivit companiei, telefonul va ajunge pe piața din Taiwan la un preț de aproximativ 120 dolari pentru versiunea cu 1 GB RAM, model disponibil din noiembrie. Versiunea superioară va sosi pe piață spre sfârșitul lunii decembrie la un preț încă necunoscut.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×