Allview V2 Viper are câștigător; se numește Mindoiu Florin și este din Craiova

494 ori
<b>Allview V2 Viper are câștigător; se numește Mindoiu Florin și este din Craiova</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri la ora 21:00, aici la Mobilissimo am desemnat c&acirc;știgătorul unui smartphone Allview V2 Viper nou-nouț, device oferit la un concurs &icirc;mpreună cu cei de la Allview. Din lista celor 310 participanți pe care o...

În cursul zilei de ieri la ora 21:00, aici la Mobilissimo am desemnat câștigătorul unui smartphone Allview V2 Viper nou-nouț, device oferit la un concurs împreună cu cei de la Allview. Din lista celor 310 participanți pe care o puteți consulta aici, a fost extras bineînțeles doar un singur câștigător, folosind serviciul random.org.

Aflați că fericitul posesor al smartphone-ului Allview V2 Viper este Mindoiu Florin, un tânăr pasionat de tehnologie din Craiova. Telefonul, credem noi, pică la țanc odată cu sărbătorile ce se apropie, device compact ce vine la pachet și cu infraroșu prin care se poate conecta spre exemplu televizorul.

După cum știți din recenzia pe care v-am prezentat-o aici, Allview V2 Viper a suprins plăcut la capitolul captură video, camera sa fiind una OmniVision OV8865 de 8 megapixeli dotată și cu bliț LED.

Aflați că pe Mobilissimo sunt în plină desfășurare în acest moment și alte 2 concursuri pe care le puteți vedea listate mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×