BlackBerry 9000 surprins in actiune

1.157 ori

Cei de la engadgetmobile s-au declarat dezamagiti de felul in care arata BlackBerry 9000, dupa ce au vazut terminalul produs de RIM in "mediul sau natural". Putem judeca acum smartphone-ul, admirandu-l in aceasta imagine: In ciuda faptului ca prima...

Cei de la engadgetmobile s-au declarat dezamagiti de felul in care arata BlackBerry 9000, dupa ce au vazut terminalul produs de RIM in "mediul sau natural". Putem judeca acum smartphone-ul, admirandu-l in aceasta imagine:

BlackBerry 9000

In ciuda faptului ca prima impresie nu este geniala, chiar si cei de la engadgetmobile au recunoscut ca la o privire mai atenta descoperim si avantajele acestui handset. Modelul 9000 este chiar mai "sexy" decat predecesorii sai, raportandu-ne la linia designului sau si la lookul abordat de RIM. Veti fi in special cuceriti de interfata, in cazul noului BlackBerry si va trebui sa aflati ca aceasta a fost total refacuta, probabil pentru a concura cu iPhone, care mai nou "activeaza" in sectorul corporate.

BlackBerry 9000

S-a dus feelingul de "animatie" al vechilor BlackBerry, interfata fiind acum mai calda, moderna si folosind animatii originale si iconuri cu care si Google Android s-ar afisa. Un alt aspect pozitiv este faptul ca BlackBerry 9000 suporta atat conectivitate WiFi, cat si HSDPA, veste confirmata de catre Vodafone. 3G? Interfata inovatoare? Este clar ca RIM incearca sa concureze cu Apple, desi detine suprematia in segmentul de public business, dar iPhone-ul ii "rasufla in ceafa" acaparand tot mai multi clienti corporate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×