BlackBerry Bold, lansat in Hong Kong si analizat

1.452 ori
<b>BlackBerry Bold, lansat in Hong Kong si analizat</b>BlackBerry Bold a fost lansat in Hong Kong, in cadrul unui eveniment in care telefonul a fost prezentat oficial si disecat sub privirile jurnalistilor. Iata prezentarea sa video, intesata cu fotomodele asiatice care va vor fura privirea aproape la fel de...

BlackBerry Bold a fost lansat in Hong Kong, in cadrul unui eveniment in care telefonul a fost prezentat oficial si disecat sub privirile jurnalistilor. Iata prezentarea sa video, intesata cu fotomodele asiatice care va vor fura privirea aproape la fel de mult ca si telefonul: 

In cazul in care nu sunteti familiari cu BlackBerry Bold, handsetul se bazeaza pe o conexiune WiFi sau HSDPA pentru a permite utilizatorului sa isi descarce atasamentele la email fara probleme. De asemenea, terminalul permite downloadul si editarea fisierelor Word sau Excel din mers si utilizarea a 10 conturi de email si 7 aplicatii de instant messaging. Handsetul soseste cu o carcasa acoperita cu un strat elegant de piele neagra, iar comparatia sa cu iPhone 3G nu poate fi evitata.

Totusi, in vreme ce Bold include o tastatura cu 35 de butoane si un mic ecran VGA, iPhone 3G ofera utilizatorului un singur buton, dar si un touchscreen de mari dimensiuni. Handsetul produs de Apple are o memorie interna de maximum 16 GB, in vreme ce BlackBerry Bold soseste cu 1 GB de memorie interna plus slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB si o baterie detasabila, lucru pe care nu il intalnim la iPhone.

Un avantaj al handsetului produs de RIM este suportul pentru inregistrare video al camerei sale, prezent si pe iPhone, dar doar prin intermediul unor softuri si nu nativ. In cele din urma, putem spune ca terminalele nu tintesc acelasi public, de vreme ce BlackBerry Bold este adresat clientilor corporate IT, in vreme ce iPhone 3G este un handset multimedia destinat consumatorilor de masa, in ciuda recentei reorientari catre piata business.

BlackBerry Bold 9000 in Hong Kong:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×