Nokia E52, un telefon concept creat in Photoshop

5.075 ori
<b>Nokia E52, un telefon concept creat in Photoshop</b>Ceea ce vedeti in imaginea urmatoare nu este un terminal real, ci un Nokia E52 creat in Photoshop de catre un utilizator extrem de abil al acestui program de editare foto. Dupa ce am vazut un Nokia N88, un N98 si un interesant model Helsinki, a venit...

Ceea ce vedeti in imaginea urmatoare nu este un terminal real, ci un Nokia E52 creat in Photoshop de catre un utilizator extrem de abil al acestui program de editare foto.

Dupa ce am vazut un Nokia N88, un N98 si un interesant model Helsinki, a venit momentul sa admiram urmasul faimosului E50, devenit acum slider. Telefonul ar fi un succes real daca ar adauga WiFi, mai mult RAM si cel mai nou feature pack pe lista de specificatii a lui E50. Din pacate avem de-a face doar cu un concept, realizat destul de bine incat sa para credibil. Oare de ce Nokia ne prezinta doar concepte SF ca Morph sau Nokia 888 in loc sa isi imbunatateasca terminalele existente?

Inca o data subliniem faptul ca este destul de interesant sa vedem un concept Nokia aparut pe un site german, NokiaPort.de, acelasi care ne-a prezentat modelul N88. Cunoastem cu totii atitudinea publicului si a autoritatilor germane fata de Nokia, dupa scandalul de la Bochum si totusi iata ca exista fani ai bradului finlandez care gasesc timp sa creeze un nou terminal, fie el si concept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×