Samsung ia în calcul înfiinţarea unei fabrici proprii în SUA

888 ori
<b>Samsung ia în calcul înfiinţarea unei fabrici proprii în SUA</b>Potrivit unor detalii apărute în presa sud-coreeană, s-ar părea că Samsung are în plan înființarea unei fabrici proprii în SUA, asta ca urmare a atacurilor aduse de trump companiilor străine ce activează pe piața americană. Sammy ar urma să ridice aici

Odată cu sosirea lui Donald Trump la putere în SUA, e clar că se merge tot mai mult pe internalizarea producţiei şi "make America great again". Strategii lui Trump aspiră la producţie locală, cel puţine pentru electronice. După ce ideea unei fabrici Apple în State a fost vehiculată, acum aflăm că şi Samsung ia în calcul propriul proiect de genul.

Iniţial se discuta cu o lună în urma despre o fabrică pentru electrocasnice. Samsung dorea astfel să scape de taxele de import puse pe produsele realizate în afara SUA, o altă măsură a regimului Trump. La acea vreme nu aveam vreo confirmare, dar acum a venit şi aceasta. Un oficial din cadrul firmei sud coreene a confirmat că Sammy ia în calcul relocalizarea fabricii sale de electrocasnice din Mexic către SUA.

Declaraţia îi aparţine lui Suh Byung-sam, vicepreşedinte executiv în zona de electrocasnice digitale la Samsung, iar vestea a venit în cadrul unui eveniment de lansare a unei maşini de spălat. Suh a declarat şi că Samsung observă trendurile globale şi doreşte să îşi crească competitivitatea. Carolina de Sud e candidatul ideal pentru realizarea fabricii, se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×