Telefoane vechi și foarte vechi la reducere într-o campanie evoMAG pentru resigilate!

2.909 ori
<b>Telefoane vechi și foarte vechi la reducere într-o campanie evoMAG pentru resigilate!</b>evoMAG.ro aplică astăzi noi reduceri categoriei de produse resigilate, produse ce se bucură de garanție pe 24 luni și care de cele mai multe ori prezintă doar mici zgârieturi și/sau pachetul deteriorat. Aceste defecte minore sunt specificate în pagina

În perioada 9 - 12 martie cei de la evoMAG.ro vin cu o nouă campanie din seria 'Zilele Resigilatelor', ofertă care include câteva discount-uri interesante la unele produse ceva mai vechi. Există și oferte deloc impresionante, cum ar fi Asus ZenFone 3 ZE520KL (32 GB) care este vândut de retailer în varianta resigilată la 1.349 lei, pe când același produs nou poate fi găsit la un retailer rival fix pentru aceeași sumă.

Resigilate

Noi am remarcat faptul că evoMAG listează numeroase smartphone-uri vechi sau foarte vechi, de la modele precum Xperia E ce a fost lansat în 2012 și până la produse cu Windows Phone cum este cazul lui Nokia Lumia 800. Deși vorbim despre smartphone-uri clar depășite pentru standardele actuale, ele pot fi apreciate de către fanii unui anume brand și fi achiziționate la prețuri foarte bune.

Există resigilate și din alte categorii, de la tablete, electronice auto și până la televizoare sau produse de fitness. Le găsiți pe toate chiar aici în oferta evoMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×