MWC 2017: BlackBerry KEYone hands-on - să fie acesta (re)începutul? (Video)

1.968 ori
<b>MWC 2017: BlackBerry KEYone hands-on - să fie acesta (re)începutul? (Video)</b>Aş zice ca o glumă că BlackBerry s-a apucat de K1 odată cu trecerea în ograda TCL. De fapt au lansat un telefon al cărui nume se citeşte K1, dar nu are legătură cu sportul de contact. BlackBerry KEYone a ajuns în mâna colegului Claudiu la MWC 2017 şi..

Aş zice ca o glumă că BlackBerry s-a apucat de K1 odată cu trecerea în ograda TCL. De fapt au lansat un telefon al cărui nume se citeşte K1, dar nu are legătură cu sportul de contact. BlackBerry KEYone a ajuns în mâna colegului Claudiu la MWC 2017 şi aflaţi primele impresii mai jos.

Rar am văzut o implementare a unei tastaturi QWERTY în tandem cu un ecran touch într-un mod atât de reuşit. Butoanele iluminate sunt foarte comode şi oferă suport touch capacitiv, pentru scroll şi alte funcţii. Camera din spate are un inel imens protuberant şi nu chiar arătos, dar are un pedigree foarte bun, incluzând senzorul foto atât de lăudat pe Google Pixel XL.

La baza găsim difuzorul şi portul USB Type-C, iar în spate  se află o textură ce imită pielea, plăcută la atingere. Ecranul de 4.5 inch cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli se vede excelent şi descoperim că există şi un buton "Action Key" programabil cu 52 de shortcut-uri posibile. Telefonul rulează Android 7.1.1, iar de mesagerie se ocupă tot BlackBerry Hub.

În clipa când lansezi singurul telefon cu tastatură QWERTY şi Android capabil de la MWC, eşti cu siguranţă o companie cu multă ambiţie. Vom vedea în ce măsură va da lovitura parteneriatul BlackBerry/TCL.

Prezentare BlackBerry KEYone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×