BlackBerry Bold 9700, analizat in fata camerei

5.069 ori
<b>BlackBerry Bold 9700, analizat in fata camerei</b>BlackBerry Bold 2, cunoscut si drept BlackBerry 9700 a fost testat de catre cei de la Stuff.tv, care au participat la lansarea oficiala a handsetului in Germania. Telefonul a fost comparat cu modelul vechi Bold, fiind considerat o evolutie clara fata de...

BlackBerry Bold 2, cunoscut si drept BlackBerry 9700 a fost testat de catre cei de la Stuff.tv, care au participat la lansarea oficiala a handsetului in Germania. Telefonul a fost comparat cu modelul vechi Bold, fiind considerat o evolutie clara fata de acesta.

BlackBerry Bold 9700 vine cu un procesor mai bun decat predecesorul sau, ceea ce presupune ca va oferi o experienta de browsing mai rapida si un playback video upgradat. La capitolul design, descoperim ca acest handset vine cu un look in stil Curve, dar si cu un ecran mai mic decat primul model. Acest display are o diagonala de 2.4 inchi, iar printre specificatii se mai afla si o camera de 3.2 megapixeli, GPS si suport pentru conectivitate 3G si WiFi.

Viata bateriei lui Bold 2 a fost de asemenea imbunatatita, iar terminalul incorporeaza si un port audio de 3.5mm. De asemenea, aflam ca handsetul vine cu un trackpad touch sensitive, care inlocuieste trackball-ul modelului initial. BlackBerry Messenger a fost de asemenea upgradat, permitand utilizatorilor sa ramana in contact cu prietenii prin scanarea unor coduri de bare unice, cu ajutorul camerei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×